Kuulumisia talven keskeltä

Aika rientänyt ja turinointi tänne jäänyt vähemmälle…

Kasvateille kuuluu hyvää, useampi käynyt viime syksyn ja jo tämän alkuvuoden aikana terveystutkimuksissa ja kovasti tyytyväinen olen terveystilanteeseen. Lisäksi ominaisuuksia tullut kivasti esille erinäisten kokeiden ja testausten osalta. Kiitos kaikille kasvatinomistajille aktiivisuudesta!

Toimme yhteistyössä Lehtirannan Hennin kanssa Ranskasta narttupennun erittäin mielenkiintoisesta suvusta. Tulevaisuus näyttää millainen koira tuosta kasvaa, ainakin vaikuttaa erittäin lupaavalta, hyvähermoiselta ja itseriittoiselta tässä vaiheessa 😉 olisi kovasti mieluinen lisä Suomen malinoissukuihin.

Boalle kuuluu hyvää, se täyttää parin kuukauden päästä 11 vuotta. Edelleen ulkoisesti vaikuttaa terveeltä ja hyvinvoivalta.

Kroko kasvaa ja kehittyy. Ominaisuuksiltaan erittäin mielenkiintoinen ja monelta osin hyvin lupaava pentu. Täyttämässä juuri 7 kk. Erittäin voimakas puolustusalue kehittymässä, syö ruokansa valtavalla ruokahalulla ja pitää ruokaa voimakkaana resurssina. Työn alla on nyt aktiivisuuden tekeminen ruualle ja kunhan kevät koittaa, teen sille muutamia jälkiä. Montsupuruja emme ole vielä kokeilua lukuunottamatta tehneet, Kroko on erittäin nopea saalistamaan ja alkanut jo puremaan voimakkaammin. Se on sosiaalinen, mutta täysin vieraita kohtaan on välinpitämätön ja saattaa suhtautua alkuun varauksella. Liikkuu hyvin erilaisilla alustoilla eikä reagoi ääniin.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.