Alkusyksyn kuulumiset :)

Kiitos kaikille kasvatinomistajille aktiivisuudesta terveystutkia kasvattejani ? Tässä vaiheessa S-pentueesta tutkittu 4 koiraa virallisesti. A-pentue on tutkittu yhtä koiraa lukuunottamatta kokonaan ja ne ovat kaikki luustoltaan terveitä. ?

Suunnitelmissa olisi loppusyksylle järjestää AP treenipäivä, siitä myöhemmin lisää…

Aika rientää, W-pennut ovat tuota pikaa 4 kuukautta vanhoja! Boa on palautunut erittäin hyvin ja alkaa olla taas treenikunnossa. Boa käväisi osallistumassa VEPEn rotumestaruuskisoihin Kirkkonummella, vähän niinkuin vanhasta muistista vetäisi liikkeet, pisteitä 98 ja sijoitus 3! ?

Suojelun osalta uran jatkuminen on hieman mietinnässä vielä ? Mutta jotain puuhastellaan kuitenkin mielenvirkeyden vuoksi…

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

image

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.