MM-reissu takanapäin ja syksy saapunut :)

Syksy on saapunut, mikä on vaan siistiii! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meidän loppukesä ja alkusyksy sujui nopeasti, käytiin montsun RM-kisoissa ja treenailtiin muutaman kerran MM-kisoja varten. Mun unelma ja haave MM-kisoihin osallistumisesta Boan kanssa toteutui vihdoinkin ja osallistuimme Mondioringin FCI WM kisoihin Espanjan Gorlizissa 5.-9.10.2017.

 

 

 

 

 

 

 

Teimme kisoissa vielä tuloksen, 161pistettä, MR1, sijoituksena 8/15. Huikea kokemus! kiitos koko meidän suomi-tiimille viikosta 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikki sujui erinomaisen hyvin, kun reissussa on mukana paras reissukoira-Boa

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muutettiin taas maalle asumaan, eli nykyisin asustamme Nurmijärven Nukarissa 🙂 maalla on mukavaa!

Kasvatit ovat ahkeroineet huipputuloksiakin tässä, Jari ja Ukko ovat haun Suomenmestareita sekä lisäksi tekaisivat IP3 tuloksen! Kiitos! kiitos myös kaikille muille lajista riippumatta, teette hyvää työtä ja kasvattajana saan olla etuoikeutetusti kiitollinen 🙂

 

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa MM-reissu takanapäin ja syksy saapunut :)

Kevään ja kesän tapahtumia

Tässä kevään ja kesän aikana on ollut jo kaikenmoista tapahtumaa…AP koirat ovat käyneet kokeissa ja terveystutkimuksissa, Boan kanssa aloitettiin kisailut montsussa ja meille tuli kotiin Boalle kaveriksi sileäkarvainen kettuterrierityttö CC.

Kiitokset kaikille aktiivisille kasvatinomistajille kuulumisista!

Boa on nyt ansainnut koulutustunnuksen MR1. Aloitimme kisat Ruotsista, jossa saatiin ensimmäinen tulos 160 pistettä. Nyt heinäkuussa kävimme Tanskassa, josta viikonlopun saldona 193,5 pistettä ja sijoitus 3/11 ja sunnuntaina 185,5 pistettä ja sijoituksena 2/9. Seuraavaksi suuntaamme montsun RM kisoihin 😊

Boa oli taas huikea, sen kanssa on lisäksi vaan parasta reissata, autoon tuli kilometrejä 2000km, lisäksi yöpymiset ja liikkumiset laivassa ja eri hotelleissa. Helppoa kuin mikä sen kanssa oleminen.

 

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Kevään ja kesän tapahtumia

Kevät keikkuen tulee?

Kai se kevät sieltä tosiaan on joskus tulossa… 🙂

Boan kanssa ollaan mondioringiä harjoiteltu koko talvikausi ja nyt vihdoinkin päästy myös ulos harjoittelemaan. Ensimmäiset kisatkin on jo tiedossa, toukokuun lopussa lähdetään Ruotsiin kilpailemaan.

Vähän muutoksia tuli myös Marvinin osalta, se on muuttanut tutulle, treenaa kuitenkin edelleen mondioringiä, joten näen sitä jatkossakin aina 🙂 Marvin on montsussa taitava pieni mies!

Kira on myös löytänyt uuden kodin, toivottavasti kaikki sujuu hyvin jatkossakin. Oli kyllä tosi hieno juttu! Synttäreitäkin vietettiin, Boa täytti huhtikuussa 9 vuotta, A:t täyttivät 3 vuotta, S:t 2 vuotta ja kohta W:t täyttävät vuoden. Toivon kaikille onnea ja menestystä tulevaan kauteen, kiitän samalla aktiivisuudesta terveystutkia kasvattejani. Eiköhän tässä törmäilläkin kevään/kesän aikana 🙂

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Kevät keikkuen tulee?

Talven kuvia ja kuulumisia

Marvin kasvaa kovaa vauhtia, toivottavasti ei kuitenkaan ihan jättiläiseksi 😉 Ollaan aloiteltu treenaamaan asentoja, objektin vartiointia ja vähän muita tottisjuttuja. Marvin vaikuttaa kivalta pojalta, se on erittäin ahne, nopea, turhautuu melkoisen helposti, saalistaa ja puree ja keskittyy kaikessa kohelluksessaan tekemään juttuja hienosti. Varsinainen kyläkyttä 😉

_dsc6968

 

 

 

 

 

 

 

Boa-murunen se on Marvinin kanssa hyvää pataa, sillä on uskomattomat hermot leikkiä Marvinin kanssa. Boa on pysynyt terveenä, treenaillaan silloin tällöin montsua ja vähän tottisjuttuja ja kohta aloitellaan hallikausi.

_dsc7129

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä samalla nyt kun vuosi lähenee loppuaan ja Joulu on tulossa, niin haluan kiittää kaikkia ja ihan jokaista ihanaa kasvattini omistajaa kuluneesta vuodesta, aktiivisuudesta koirienne kanssa ja aktiivisesta yhteydenpidosta! Ootte kaikki huippuja 🙂 Toivotamme Boan ja Marvinin kanssa Rauhallista Joulua ja Onnea ja Menestystä ensi Vuoteen 2017!

Lisäksi kiitämme koiraurheilu.fi, Happy Dogin ruualla koirat pysyvät terveenä ja kunnossa sekä HST Finland, uudesta hienosta autohäkistä ja tarvikkeista 😉 Näillä mennään kohti seuraavaa kautta ja vuotta!

 

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Talven kuvia ja kuulumisia

Aikapaha-porukan vahvistus..

Viime perjantaina saapui Sipooseen Ranskanmaalta pikkupoika Marvin…Marvinista tulee isona toivottavasti mondioringkoira.

Mä ja Boa ollaan kovasti iloisia uudesta perheenjäsenestä 🙂

15037122_1805390836400427_5695042778001291904_n

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Aikapaha-porukan vahvistus..

Boasta tuli mondioringkoira :)

Niin sitä vaan elämässä tietyt jaksot alkaa ja loppuu aikanaan ? Oon harrastanut IPOa jotakuinkin viimeiset 15 vuotta päälajina koirieni kanssa. Nyt tuli kuitenkin se hetki, että halusin lähteä tekemään jotain uutta ja niinpä vein Boan montsukentälle tutustumaan lajiin. Ipo on antanut unohtumattomia ja upeita hetkiä, ystäviä, tuttuja ja niin paljon, mitä ei mitkään sanat riitä kertomaan. Kaikki se tulee tietty säilymään, vaikka meitä ei nyt enää suojelutreeneissä tai kisoissa näykään ?

Mondioring tulee olemaan Boan eläkeläislaji. Se on onnekseni vielä hyvässä fyysisessä kunnossa ja toivottavasti voimme jatkaa treenaamista kisat tavoitteena.

image

 

 

 

 

 

 

 

Kaiken muun ohessa tuli vaihdettua autoakin ?? mä, joka oon aina vannoutunut Fordikuski vaihdoin sitten Audiin….saas nähä, mitä tästä tulee!

Kasvatinomistajatkin on ahkeroinu ja tehneet aikapahoja tuloksia! Onnea teille kaikille ja kiitos ?

Ihanaa syksyä kaikille!

image

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Boasta tuli mondioringkoira :)

Alkusyksyn kuulumiset :)

Kiitos kaikille kasvatinomistajille aktiivisuudesta terveystutkia kasvattejani ? Tässä vaiheessa S-pentueesta tutkittu 4 koiraa virallisesti. A-pentue on tutkittu yhtä koiraa lukuunottamatta kokonaan ja ne ovat kaikki luustoltaan terveitä. ?

Suunnitelmissa olisi loppusyksylle järjestää AP treenipäivä, siitä myöhemmin lisää…

Aika rientää, W-pennut ovat tuota pikaa 4 kuukautta vanhoja! Boa on palautunut erittäin hyvin ja alkaa olla taas treenikunnossa. Boa käväisi osallistumassa VEPEn rotumestaruuskisoihin Kirkkonummella, vähän niinkuin vanhasta muistista vetäisi liikkeet, pisteitä 98 ja sijoitus 3! ?

Suojelun osalta uran jatkuminen on hieman mietinnässä vielä ? Mutta jotain puuhastellaan kuitenkin mielenvirkeyden vuoksi…

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

image

 

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Alkusyksyn kuulumiset :)

Terveystuloksia, koetuloksia ja pentujen kuulumisia :)

Kiirettä pitelee taas sen verran, että ei niin aktiivisesti ole tänne ehtinyt kirjoittamaan 🙂

Ihanaa, kun meillä on vaan niin aktiivisia kasvatinomistajia. Nyt A-pentueesta 8/9 koiraa on kuvattu ja ne ovat kaikki terveitä luustollisesti! Tulokset löytyvät käyttöbelgi.infosta ja nyt päivitin myös tiedot tänne omillekin sivuille.

Lisäksi S-pentueesta ensimmäinen koira on kuvattu myös virallisesti. Toivon kovasti, että sieltä saadaan muillekin hyviä terveystuloksia, koska pentueen koirat ovat melko suurikokoisia.

Kiitos kaikille A- ja S-pentueiden koirien omistajille!

Meidän W-pennut kasvavat kovaa kyytiä! En tiedä, mitä Boan ruuan sekaan on mennyt, kun pennut ovat kehittyneet todella nopeasti 😉 Kaikkien silmät aukesivat ennen kahta viikkoa ja hirmuinen vipellys oli jo laatikossa silloin. Pennut siirrettiin kolmeviikkoisena pentuhuoneeseen, koska tulivat jo laatikosta ulos. Tasaisia ovat kaikki edelleen ja nyt tällä viikolla aloitamme kiinteän ruuan antamisen. Ja niin, onhan meillä siellä taas ainakin pari wannabe-tervuakin 😀

Lisäksi saan olla kovasti ylpeä ensimmäisestä koetuloksesta AP-koiralla! Jari ja Ukko (AP Adjutantti) tekivät äskettäin BH-kokeen sekä nyt myös HK1-tuloksen huimilla pisteillä! Onnea vielä tätäkin kautta 🙂

Mukavaa kesää kaikille Aikapahoille! 🙂 tavoitteena on saada mahdutettua kalenteriin myös Aikapaha Treenipäivä.

Näkyilläänhän!

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Terveystuloksia, koetuloksia ja pentujen kuulumisia :)

Boan pennut syntyneet <3

12.5.16 Boa synnytti 10 elinvoimaista pentua. Kaikki pennut ovat tasaisen kokoisia, syövät hyvin ja nukkuvat tyytyväisinä. Boa on jo nyt palautunut synnytyksestä hyvin, ruoka maistuu ja muutenkin se on hyvävointinen.

Saimme 3 urosta ja 7 narttua 🙂 varsinainen akkalauma siis talossa! 😉

13178987_10154262808983945_877127780145808055_n

Tallennettu kategorioihin Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Boan pennut syntyneet <3

Boa on astutettu!

Boa astutettiin eilen IP3 FH2 Ruutipussi Famaksella. Astutus onnistui erittäin hyvin, ilman mitään kommervenkkejä ?? Urho ja Boa olivat heti kavereita keskenään, leikkivät kepeillä ja juoksentelivat mökillä auringon paistaessa. Todellinen herrasmies ☺️ Toinen astuminen on huomenna.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urho on todella vakuuttava, voimakas, tasainen, itsevarma uros. Sosiaalinen ja hyväntuulinen. Toivottavasti saamme parin kuukauden päästä pieniä Boia ja Urhoja ?

image

 

Tallennettu kategorioihin Yleinen | 1 kommentti