Kennel Aikapaha

Mulle sanottiin, että kyllähän kotisivuilla pitää olla joku juttu myös itsestä, joten tässäpä jotain tietoa 🙂 Olen Jenny, 37-vuotias yo-merkonomi Porvoosta. Asun Nurmijärvellä keskellä hyviä lenkkimaastoja. Koirataustani on peräisin lapsuudenkodistamme, jolloin meillä oli saksanpaimenkoiria.

Saksanpaimenkoirien jälkeen Anni-malinois tuli taloon vuonna 2003, Hollannista ja Boa vuonna 2008 Sveitsistä.

SKL:n kasvattajan peruskurssin kävin vuonna 2007. Vuonna 2014 toteutin ensimmäisen pentueeni omalla kennelnimelläni, (Aika Paha A-pentue) ja vuonna 2015 syntyi toinen pentueeni (Aika Paha S-pentue). Kolmas pentueeni, jossa emänä oli Boa, syntyi vuonna 2016 (W-pentue). Koirien kouluttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja se on mielestäni hauskaa puuhaa, sekä hyvää vastapainoa työlle ja muille arkirutiineille.

Tavoitteenani on kasvattaa luonneominaisuuksien ja terveyden puolesta rotumääritelmän mukaisia, sosiaalisia, rohkeita ja vietikkäitä malinoiseja, jotka soveltuisivat monipuolisesti kaikenlaisiin harrastuslajeihin.

Aika Pahat pennut lähtevät uusiin koteihinsa aikaisintaan 7 viikkoisina, rekisteröityinä, madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Belgianpaimenkoira on vähintään peruskoulutettava ja pyrin auttamaan ja järjestämään kasvateilleni koulutusta ja yhteisiä treenipäiviä esim. tottelevaisuudessa ja peltojäljellä.

Toivon, että kaikki kasvattini tutkitaan 1-3 vuoden iässä koko luuston sekä silmien osalta. Terveystutkimusten tarkoituksena on kartoittaa rodun terveystilannetta ja tutkia, jättääkö tietty yhdistelmä tavallista enemmän sairaita jälkeläisiä. Olen kasvattieni omistajien käytettävissä kaikissa koiraa koskevissa asioissa. Molemminpuolinen yhteydenpito on enemmän kuin toivottua 😉