Kevään ja kesän tapahtumia

Tässä kevään ja kesän aikana on ollut jo kaikenmoista tapahtumaa…AP koirat ovat käyneet kokeissa ja terveystutkimuksissa, Boan kanssa aloitettiin kisailut montsussa ja meille tuli kotiin Boalle kaveriksi sileäkarvainen kettuterrierityttö CC.

Kiitokset kaikille aktiivisille kasvatinomistajille kuulumisista!

Boa on nyt ansainnut koulutustunnuksen MR1. Aloitimme kisat Ruotsista, jossa saatiin ensimmäinen tulos 160 pistettä. Nyt heinäkuussa kävimme Tanskassa, josta viikonlopun saldona 193,5 pistettä ja sijoitus 3/11 ja sunnuntaina 185,5 pistettä ja sijoituksena 2/9. Seuraavaksi suuntaamme montsun RM kisoihin 😊

Boa oli taas huikea, sen kanssa on lisäksi vaan parasta reissata, autoon tuli kilometrejä 2000km, lisäksi yöpymiset ja liikkumiset laivassa ja eri hotelleissa. Helppoa kuin mikä sen kanssa oleminen.

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.