Talven kuvia ja kuulumisia

Marvin kasvaa kovaa vauhtia, toivottavasti ei kuitenkaan ihan jättiläiseksi 😉 Ollaan aloiteltu treenaamaan asentoja, objektin vartiointia ja vähän muita tottisjuttuja. Marvin vaikuttaa kivalta pojalta, se on erittäin ahne, nopea, turhautuu melkoisen helposti, saalistaa ja puree ja keskittyy kaikessa kohelluksessaan tekemään juttuja hienosti. Varsinainen kyläkyttä 😉

_dsc6968

 

 

 

 

 

 

 

Boa-murunen se on Marvinin kanssa hyvää pataa, sillä on uskomattomat hermot leikkiä Marvinin kanssa. Boa on pysynyt terveenä, treenaillaan silloin tällöin montsua ja vähän tottisjuttuja ja kohta aloitellaan hallikausi.

_dsc7129

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä samalla nyt kun vuosi lähenee loppuaan ja Joulu on tulossa, niin haluan kiittää kaikkia ja ihan jokaista ihanaa kasvattini omistajaa kuluneesta vuodesta, aktiivisuudesta koirienne kanssa ja aktiivisesta yhteydenpidosta! Ootte kaikki huippuja 🙂 Toivotamme Boan ja Marvinin kanssa Rauhallista Joulua ja Onnea ja Menestystä ensi Vuoteen 2017!

Lisäksi kiitämme koiraurheilu.fi, Happy Dogin ruualla koirat pysyvät terveenä ja kunnossa sekä HST Finland, uudesta hienosta autohäkistä ja tarvikkeista 😉 Näillä mennään kohti seuraavaa kautta ja vuotta!

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.